Spesiell mandag for korpset 12.november

Som det ble opplyst om på huskonserten forrige mandag blir det en litt spesiell mandag for Lilleborg skoles musikkorps på mandag 12. november.

Tv2 skal nemlig få hjelp av junior- og hovedkorpset til å teste årets julekalendere!

Tv-teamet kommer kl 15.00 til aulaen og det betyr at:

Aspirantene har sitt samspill i musikkrommet på loftet kl 14.30 – 15.15

Juniorkorpset og hovedkorpset skal møte kl 15.30 i aulaen. 

Alle må da pakke opp på galleriet. De bes om å ta på seg noe «julete». Dette kan være en kul julegenser Aller noe annet rødt, gjerne en nisselue, hvis de har. Litt røde kinn og fregner er også helt topp!

Ved ankomst spanderer produksjonen pizza på barna. Ta gjerne med en egen drikkeflaske. Det blir også servert frukt som vanlig ved samspill av foreldrevaktene.

Det blir julekalendertest først. Når denne er over, kan juniorkorpset gå hjem, og hovedkorpset skal filmes litt mens de spiller. Det er litt vanskelig å si akkurat hvor lang tid dette vil ta. I fjor tok testen ca tre timer. Så vi må være forberedt på at det blir en lang ettermiddag / kveld, med litt venting og filming opp igjen. Men det blir også veldig gøy. Det som skal testes er fire godterikalendere og tre andre kalendere (litt DYI, trylletriks osv.).

Musikantene blir delt inn i grupper under testen og skal gi bedømming ut fra smak, utseende, x-faktor m.m.

Det antydes at juniorkorpset er ferdig ca kl 18.30. Hovedkorpset er ferdig kl 20.00.

Hovedkorpset tar med instrument og alle noter. Juniorkorpset trenger ikke instrument.

NB! Dersom dere ikke ønsker at deres barn i junior- eller hovedkorpset skal filmes, kan ikke barnet komme på mandag. Det er ikke mulig for TV-teamet å holde oversikt over dette underveis og alle «risikerer» å bli filmet.

Dette blir gøy!