Distriktsmesterskap for korps

23. Mars deltok Lilleborg Juniorkorps og Lilleborg og Sagene Hovedkorps i NMF Distriktsmesterskap for korps i Fredrikstad. Konkurransen har vært korpsets mål siden nyttår.

Dirigentene Lars Espen og Anja-Christin delte på Dirigentjobben for et sammenslått hovedkorps fra Lilleborg og Sagene. Lars Espen skriver:

Kjære alle sammen!

Ingrid, Anja-Christin og jeg er så utrolig stolt over det dere presterte i dag! 

Vi fikk strålende feedback fra publikum i salen, og veldig gode kritikker og tilbakemelding fra dommerene. 

Hovedkorpset fikk 82 poeng, (det er ett poeng mer enn vi fikk i fjor) og 2. ærespris, som var vårt mål i år! Gratulerer med resultatet, alle sammen!

Det var en veldig jevn konkurranse med mange gode korps. De fleste har øvd på sitt repertoar siden august, mens vi begynte på nyåret. Det sier mye om hvor langt vi har kommet på usedvanlig kort tid, og er et testamente til hvor mye det betyr med all innsats, engasjement og egenøving, hver og en av dere har gitt. 

Vi kom på 7. plass, og poengene som skiller oss fra de andre er minimale, så vi har all grunn til å være stolte. Vi vet hva vi skal jobbe videre med, og vi gleder oss til fortsettelsen. 

Nå ser vi også frem til skolekonsertene i morgen, og gleder oss til å vise vårt supre korps til skolen.

Vi er enormt stolte!

Diplom DM 2019 Lilleborg Sagene

Dommerbedømmlse 1 s1 DM 2019 Lilleborg Sagene

Dommerbedømmlse 1 s2 DM 2019 Lilleborg Sagene

Dommerbedømmlse 2 s2 DM 2019 Lilleborg Sagene

Ingrid er dirigent for Junirkorpset og skriver:

Juniorkorpset fikk pokal og pris for “underholdende korps med trøkk”, og veldig fine tilbakemeldinger fra dommerne på det arbeidet vi har lagt ned de siste månedene. Dommerne kommenterte blant annet at juniorkorpset har en stor og fri klang sammen, hvor alle instrumentgruppene høres godt, og at samspillet er stødig og flott. Dette er kommentarer som vi kan være svært stolte av! 

Dommerskjema Junior CM 230319

 

Dommerskjema Junior IM 230319