#Hjemmepåskechallenge – bli med!

Bli med på vår #Hjemmepåskechallenge! Dans og lag plakater, og bli med i musikkvideo!

Korpsene fra Sagene og Lilleborg skole skal bruke påska til å ferdigstille en musikkvideo der alle musikantene i korpset spiller sammen fra hver sin leilighet. Sangen har et oppløftende budskap, «Music makes the World go ’Round». Vi ønsker å ta utgangspunkt i det, og gi vår honnør til alle og alt som får verden til «å gå rundt» i disse dager, som butikkarbeidere, lærere, de som holder seg hjemme, dugnadsånd og kjærlighet.

Vi vil gjerne inkludere elever fra Sagene og Lilleborg skole som har lyst til å bidra til videoen!

Vi håper at mange har lyst til å skrive plakater med hvem og hva som holder dem og samfunnet i gang i disse dagene, og filme seg selv, så det kan redigeres inn i den ferdige videoen.

Vi vil også gjerne inkludere elever med danseinnslag i videoen. Vi har laget en kort koreografi som alle som ønsker, kan øve inn hjemme, og filme seg selv, og så får de være med i videoen.

Se videoen under som Sagene har laget for instruksjoner om både dansevideo og plakat. Husk at det viktigste er ikke å gjøre dansen perfekt, men humør og utstråling! Hvis dere ikke får til å øve inn hele dansen, kan dere for eksempel øve inn første eller siste del.

Foreldre laster opp den ferdige videoen via wetransfer.com til hjemmepaskechallenge@gmail.com

I løpet av langfredag, 10. april, men gjerne før, vi mikser video fortløpende! Skriv også gjerne en melding med hvilken skole og klasse dere tilhører!

Ved å laste opp, godkjenner dere også at vi kan legge ut den ferdige videoen på sosiale medier som Youtube og Facebook. Hvis deltakelsen blir stor, kan vi ikke garantere at alle får være med i den ferdige videoen, men vi gjør vårt beste med de ressursene vi har!

Hvis noen foreldre har spørsmål om deltakelse eller trenger hjelp til å laste opp eller dele videoen, ring eller meld styreleder Bår Stenvik 98283754 / bstenvik@gmail.com. Håper dere synes dette er et bra tiltak, og har lyst til å være med og lage en kul video!