Vårens loppemarked er avlyst og Lilleborg skoles musikkorps trenger støtte

Alle pengene som samles inn går til å sikre videre drift av korpset.

Bli med på Spleis eller bruk VIPPS-nummeret 129000

Nå trenger vi hjelp! Lilleborg skoles musikkorps må avlyse det tradisjonelle vårloppemarkedet. En trist nyhet for korpset og for nabolaget vårt. Det er nemlig slik at til tross for at det er slitsomt å arrangere et loppemarked, så elsker vi tanken på å rigge til fest, god handel, samhold og glede. Det å åpne porten en lørdag formiddag og se «hele» Torshov strømme inn er hjertevarmende og gir en følelse av at dette er vår egen «by-i-byen».


Loppemarkedet på Torshov, er Lilleborg skoles musikkorps- eneste inntektskilde. Det er disse to helgene ila et år, som gjør at vi kan betale for instruktører, uniformer og instrument. Korpset vårt er et lite korps med god rekruttering- men vi klarer ikke holde på musikantene veldig lenge etter at de splittes på ungdomsskolen. Dette er sårbart for økonomien og for videreføring av kompetanse i styret og drift av aktiviteter. Hvert år må nye korpsforeldre i svært raskt tempo sette seg inn i hvordan rigge, drive og lukke en bedrift. Vi satser alt på gode resultat på loppemarkedet og foreldre legger ned ukesvis av arbeid for at korpset skal kunne holde medlemskontingentene nede, slik at alle barn har mulighet til å bli medlem. Koronaviruset så vi selvfølgelig ikke komme!


Nå strekker vi ut en hånd til dere som ville ha kjøpt en «Strøm-Larsen» burger, et sukkerspinn eller satt tennene i en av Sindres sveler. Dere som bare tenkte å rusle rundt å kjenne på samholdet med naboene denne vårhelgen i slutten av april 2020. Eller dere som skulle endt opp med en liten skatt fra bokavdelingen, flyttet fra en gammel Torshov gård, til en annen. Støtt denne digitale dugnaden og del gjerne spleisen videre.


Vi lover at vi skal stå klare med plakater, flyttebiler, containere, forkle, kaker og smil når dette forferdelige viruset er bekjempet og vi igjen kan møtes, klemmes og gledes i hverandres nærvær. Ta vare til vi sees igjen, forhåpentligvis 19. september 2020. Alt godt og tusen takk for bidraget, fra alle barn og voksne i Lilleborg Skoles Musikkorps.