Loppeauksjon

Smykker, service, stereoanlegg – masse fine lopper. By nå!

Vi hadde håpet på å kunne møtes på Lilleborg skole førstkommende helg, men slik blir det ikke. I stedet kan du glede deg over lekre lokale lopper rett inn i feeden din, via ukas: «Dig(itale)loppis!» Loppene legges ut fortløpende under fanen DISKUSJON – gjennom hele uka – her er det noe for alle!

Du kan by frem til lørdag 10. oktober kl. 14.00
Alle budvinnere får melding med adresse og tlfnr. når siste bud er registrert. Loppene legges ut med bilder og tekst i egne innlegg under fanen Diskusjon. Budrunden starter i det bildene ligger ute.

NÅR DU LEGGER INN BUD:
Legg budet inn som en kommentar under innlegget/-bildet (bilde nr 1 dersom det er flere bilder). For å være gyldig må det ligge som hovedkommentar og ikke under andres kommentarer.

AVSLUTNING: BUDFRIST kl. 14:00: lørdag 10. oktober.
Den som vinner budrunden får beskjed om hvor de kan hente loppen sin og VIPPSer deretter summen til 129000. Vi bruker 5 minutters regelen. Info om 5 minutters regelen

HVOR FINNER JEG SKATTENE JEG HAR VUNNET?
Vi går gjennom alle salgene etter auksjons-slutt. Vi finner ut av klokkeslett og bud-vinnere og alle får beskjed etterhvert. Ha tålmodighet det kan ta en liten time før vi har gått igjennom alle bud. Alle budvinnere får adresse og tlf til hentested, på Torshov. Uavhentede lopper legges ut på nytt.

ANDRE TIPS
«Liker» du hovedsiden til LSMK vil du få varsel ved nye auksjoner

SKRU PÅ VARSLING FOR ARRANGEMENTER
Når du står arrangementet – velg … (mer) og skru på Alle varsler (Valget Høydepunkter er satt som standard av Facebook). Varsling for et objekt som du vil følge med på: sjekk om varsling er skrudd på ved å gå inn på bildet og trykk på … (mer). Velg «Slå på varsler om dette innlegget». Forhåpentligvis får du nå melding om andre bud slik at du rekker å by over om du vil.


Spre ordet til dine loppeglade venner.
Takk for at du støtter korpset!