Roller og rettigheter

Kun de som har rettigheter «redaktør» og «forfatter» kan se denne siden

Alle sidene har en forfatter som er ansvarlig på siden. En kan kun redigere egne sider, så hvis det er noe som bør endres må du ta kontakt med den som eier siden. Ansvaret for nettsiden ligger i Driftskomiteen, så der får alle Redaktørrolle, og den i Driftskomiteen som er Web-ansvarlig er administrator for nettsiden. Hvis ansvaret til en nettside skal settes til ny person må administrator endre forfatter på siden til den nye personen.

  • Administrator (Web admin, styreleder): Absolutt alle rettigheter på nettsiden
  • Redaktør (Faste medlemmer i Styret + Dirigenter + driftskomite): Rettigheter til å redigere og publisere innhold på nettstedet. Kan også endre innhold lagt inn av andre brukere
  • Forfatter (Alle med verv i korpset +  Instruktører): Rettigheter til å redigere og publisere innhold på nettstedet. Kan bare endre sitt eget innhold, og ikke innhold skrevet av andre brukere.
  • Bidragsyter / Foresatt (Alle foresatte + andre knyttet til korpsetbidragsytere knyttet til korpset): Kan poste innlegg: Rettigheter til å lage og endre sitt eget innhold, men ikke rettigheter til å publisere det. Administrator eller redaktør må godkjenne og publisere innhold lagt til av bidragsytere.
  • Abonnent (Alle som ønsker kan registrere seg): Kan kommentere posts, men første gang de gir kommentar vil den bli moderert. Her er det også bygget inn noen spamkriterier i wordpress