Dirigenter / Instruktører

Lars Espen Rath Vestad
lerv@online.no
906 53 555

Dirigent Hovedkorps og kunstnerisk ansvarlig
Instrumentlærer trombone og euphonium

Lars Espen Rath Vestad kommer fra Trønnes i Stor-Elvdal og er dirigent i Lilleborg skoles musikkorps sitt hovedkorps, samt korpsets musikalske ansvarlig. Han har dirigert korps i over 20 år og har vært hos oss siden 2009. Lars Espen har sin pedagogikk- og musikerutdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo, med trombone som hovedinstrument, samt videreutdanning ved Universitetet i Stavanger. I tillegg har han mange studieopphold over hele verden, og har blant annet bodd i Spania, på Gran Canaria, og i Namibia. Lars Espen jobber med musikk på heltid, og er en ofte benyttet trombonist – både som utøvende musiker, ved seminarer og som studiomusiker, samt dirigent, kapellmester og dommer. Lars Espen har hele verden som arbeidsfelt, og er i tillegg aktiv i organisasjonen Pascal Norge, som jobber med musikk- og kulturaktiviteter for mennesker med utviklingshemming og andre underprivilegerte. Han dirigerer p.t. også Manstad skolekorps i Østfold og Stange Ungdomskorps i Hedmark.


Ingrid Thorstensen
ingrid.thorstensen@gmail.com
414 19 609

Dirigent Junior- og Aspirantkorps

Ingrid Thorstensen er utdannet ved University of Wyoming i USA (bachelor i musikkpedagogikk), og University of Limerick i USA (master i musikkterapi). Hun har jobbet som musikkskolelærer ved Redemptorist Centre of Music og Peter Dee’s Academy of Music i Limerick i Irland. I 2014-2016 var hun på utveksling gjennom Fredskorpset FK Norway hos Field Band Foundation i Sør-Afrika hvor hun jobbet med musikklærere og korpsdirigenter for å forbedre kunnskap om hvordan musikkaktivitet kan ha helsefremmende effekter.
Ingrid har dirigert aspirantkorpset i Huseby Skoles Musikkorps siden høsten 2016, og gleder seg til å bli kjent med alle i Lilleborg Skoles Musikkorps i månedene framover!


Sonoko Ohmori Strømsnes
hr_sonoko_1019@hotmail.com
994 91 920

Instrumentlærer Valthorn / messing

Sonoko er utdannet ved Griegakademiet og Universitetet i Göteborg (Högskolan för scen och musik) som utøvende valthornist. Hun jobber som valthorn/messinglærer i Fet Kulturskole. Hun dirigerer også juniorkorps i Fet skolekorps, juniorkorps/aspiranter i Rotnes skolekorps og er musikalsk leder i Hakadal skolekorps. Hun har jobbet som messinglærer/dirigent i Førde kulturskole 2011.2016. Som frilansmusiker har hun blandt annet spilt med Bergen Filharmoniske Orketer, Göteborgs Symfoniorkester, Forsvarets musikkorps i Bergen og Opera Nordfjord.


Vibeke Øya
vibeke.oya@kul.oslo.kommune.no
976 80 778

Instrumentlærer Klarinett

Vibeke har utdannelse fra Musikkhøgskolen i Gøteborg (musikerlinjen, klarinett) og Norges Musikkhøgskole (praktisk-pedagogisk). Hun har vikariert i profesjonelle korps i Norge og Sverige, undervist på videregående (musikklinje) og vært på flere turnéer med Den Kulturelle Spaserstokken i Kongsbergregionen. Hun har jobbet i Øvre Eiker musikk- og kulturskole fra 2004 – 2012, og i Oslo musikk- og kulturskole siden 2005. Hun jobber nå 100 prosent som klarinettlærer og Lørdagsskolelærer i Oslo musikk- og kulturskole.


Ingrid Sæbø 
ingrid_sabo@hotmail.com
938 16 988

Instrumentlærer Saksofon

Freelance musiker – saksofonist i flere band og ulike prosjekter, og lærer i Oslo musikk- og kulturskole. Bosatt i Oslo.
Utdanning; musikk bachelor og pedagogikk, fra høgskolen i Volda.


Anna Fortis  
annafortis1982@hotmail.it
476 77 324

Instrumentlærer Fløyte

Anna har utdanning med blant annet master som utøvende fløytist, og master i kammermusikk. I tillegg er hun utdannet pedagog. Hun er opprinnelig fra Venezia, og har spilt i flere profesjonelle orkestre i både italia og i Norge som f.eks Den norske opera, Kringkastingsorkesteret, Forsvarets stabsmusikkorps, Orchestra da Camera di Venezia og mange fler.Thomas Dulsrud
thomas.dulsrud@gmail.com
928 28 164

Instrumentlærer Slagverk

Thomas er utdannet jazztrommeslager og selvlært bassist. Han underviser både trommeslagere og el-bassister i korpset vårt. Han har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, og har spilt i H.M. Kongens Gardes Musikkorps. Han frilanser som musiker og er bl.a fast slagverker i bandet Vestlandsfanden. Han er en skikkelig gladgutt, som sprer mye kunnskap og glede i korpset vårt.

 Thomas Bush
thomasbusch@live.no
920 65 924

Instrumentlærer Trompet / Kornett

 

 


Tora Moe Fause

Permisjon til 12. april 2019
Dirigent Junior- og Aspirantkorps
Instrumentlærer Horn
o
o
o
o
o