Dirigenter / Instruktører

Lars Espen Rath Vestad
lars.espen.rath.vestad@stange.kommune.no
906 53 555

Dirigent Hovedkorps, samt kunstnerisk og musikalsk ansvarlig
Instrumentlærer på trombone, euphonium og tuba

Lars Espen Rath Vestad kommer fra Trønnes i Stor-Elvdal (Hedmark / Innlandet) og er dirigent i Lilleborg skoles musikkorps sitt hovedkorps, samt korpsets musikalske ansvarlig. Han har dirigert korps nærmere 25 år og har vært hos oss siden 2009. Lars Espen har sin musiker- og pedagogikkutdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo, med trombone som hovedinstrument, samt videreutdanning ved Universitetet i Stavanger og Høgskolen i Oslo / OsloMet. Dessuten tar han høyere dirigentstudier ved Karlstads Universitet og Musikhögskolen Ingesund. I tillegg har han mange studieopphold over hele verden, og har blant annet bodd og jobbet i Spania, på Gran Canaria, i New York og i Namibia. Lars Espen jobber med musikk på heltid, og er en ofte benyttet trombonist – både som utøvende musiker, ved seminarer og som studiomusiker, samt dirigent, kapellmester og dommer i musikk- og komponistkonkurranser – i inn- og utland. Lars Espen har hele verden som arbeidsfelt, og er i tillegg aktiv i organisasjonen Pascal Norge, som jobber med musikk- og kulturaktiviteter for mennesker med utviklingshemming og andre bistandsbehov. Han dirigerer p.t. også Ottestad skolekorps og Stange Ungdomskorps i Innlandet. Han jobber ved Stange kulturskole og er trombonelærer på musikklinja ved Stange videregående skole.

(Foto: Sigrid Thorbjørnsen Photography, New York, NY)


Tora Moe Fause
torafause@gmail.com
992 55 212

Dirigent Junior- og Aspirantkorps
Instrumentlærer på horn

Tora Moe Fause er utdannet ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo og Universitetet i Göteborg -Högskolan för scen och musik. Tora jobber som hornlærer og aspirant- og juniordirigent i Fetsund kulturskole og Jar skolekorps. Som frilansmusiker har hun blant annet jobbet i Marinemusikken i Horten, Forsvarets Stabsmusikk, Sjøforsvaret i Bergen, Operaen i Kristiansand, Operaen i Lidköping og Göteborg symfoniker. Tora er også medlem i Oslo Messingkvintett.


Vibeke Øya (permisjon)
vibeke.oya@kul.oslo.kommune.no
976 80 778

Instrumentlærer på klarinett

Vibeke har utdannelse fra Musikkhøgskolen i Gøteborg (musikerlinjen, klarinett) og Norges Musikkhøgskole (praktisk-pedagogisk). Hun har vikariert i profesjonelle korps i Norge og Sverige, undervist på videregående (musikklinje) og vært på flere turnéer med Den Kulturelle Spaserstokken i Kongsbergregionen. Hun har jobbet i Øvre Eiker musikk- og kulturskole fra 2004 – 2012, og i Oslo musikk- og kulturskole siden 2005. Hun jobber nå 100 prosent som klarinettlærer og Lørdagsskolelærer i Oslo musikk- og kulturskole.


Ingrid Sæbø
ingrid_sabo@hotmail.com
938 16 988

Instrumentlærer på saxofon

Freelance musiker – saksofonist i flere band og ulike prosjekter, og lærer i Oslo musikk- og kulturskole. Bosatt i Oslo.
Utdanning; musikk bachelor og pedagogikk, fra høgskolen i Volda.


Ingunn Tjernsbakk

Instrumentlærer på grovmessing (trombone og baryton


Lynetta Taylor Hansen (permisjon)
lynetta.hansen@kul.oslo.kommune.no
913 27 835

Instrumentlærer på fløyte

Lynetta er utdannet ved NTNU Institutt for Musikk, Norges Musikkhøgskole og Det Jyske Musikkonservatorium. Hun avla ved sistnevte sted mastereksamen i både solospill og kammermusikk med toppkarakterer i 2014. Hun har spilt med blant annet Barokkanerne, MiN-ensemblet, Trondheim Sinfonietta og Det Norske Blåseensemble. Lynetta jobber mye med kammermusikk og er medlem av treblåstrioen Taffelpikene, samtidsmusikkensemblet Aksiom og tidligmusikkvartettene Musica1814 og Biobarokk. Hun har medvirket på plateinnspillinger med Aksiom (LAWO) og MiN-ensemblet. I tillegg til utøvende virksomhet har Lynetta siden 2011 hatt en stilling som fløytepedagog i Oslo Kulturskole.Thomas Dulsrud
thomas.dulsrud@gmail.com
928 28 164

Instrumentlærer på slagverk og el-bass

Thomas er utdannet jazztrommeslager og selvlært bassist. Han underviser både trommeslagere og el-bassister i korpset vårt. Han har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, og har spilt i H.M. Kongens Gardes Musikkorps. Han frilanser som musiker og er bl.a fast slagverker i bandet Vestlandsfanden. Han er en skikkelig gladgutt, som sprer mye kunnskap og glede i korpset vårt.


Marius Simonsen 
marsimonsen@gmail.com
991 09 140

Instrumentlærer på slagverk

Marius Simonsen er utdannet ved Liverpool Institute for Performing Arts (BA Music, 2002-2005), Norges musikkhøgskole (praktisk- pedagogisk utdanning, 2015-16), og har fullført førstegangstjeneste i H.M Kongens Gardes Musikkkorps (2001). Han har siden 2008 undervist i slagverk for en rekke korps i Osloregionen gjennom Superinstruktørene, og har i tillegg undervisningserfaringer fra både kulturkole/musikklinje nivå. Han har også deltatt på en rekke turnéer med Rikskonsertene og Den Kulturelle Skolesekken de siste årene. Marius har markert seg som trommeslager og arrangør for det spellemannprissvinnende bandet Montée (“årets popgruppe”,2010). Vinner av slagverkprisen “Avedis Zildjian Prize”(2005), og har deltatt på plateinnspillinger/turnéer verden over med artist Pop Levi (2006-09). Har de siste årene vært aktiv live utøver/plateartist for bla. Siri Nilsen, Jens Carelius, Truls, Mikhael Paskalev, Ine Hoem, Torsion Beat, Ina Wroldsen, Billie Van, Lillebjørn Nilsen, Lucy Swann og Maya Vik. Er for tiden aktiv turnerende musiker med artist Julie Bergan.


Geir Edvard Sørensen
geir.sorensen@kul.oslo.kommune.no
926 08 936

Instrumentlærer på kornett / trompet


Morta Kacionaite

mkacionaite@gmail.com

Vikarierende instrumentlærer på klarinett