Konserter

Huskonsert
Huskonserter er konserter underveis i semesteret der musikantene får praktisert på scenen og vist fram hva de kan og jobber med. Konsertene har gjerne korte nummer med forskjellige instrumentgrupper og enkeltmusikanter, i tillegg til at hele korpset spiller. Huskonsertene er typisk en samspilldag. Varighet er typisk en time, og er ca en gang i semesteret. Huskonserten har normalt en pause med loddsalg, kakesalg i tillegg til generell informasjon fra korpsledelsen og dirigentene. Veldig hyggelig løft av en mandag, og mulighet til å kjenne korpset på pulsen og se hva som skjer!

Hentekonsert
Hentekonsert er en uformell samspillskonsert som avslutter et seminar. Her får du høre hva korpset øver på. Her kan det spilles helt nye sanger. Varighet er typisk 30 – 45min. Fin avslutning på en helg med mye øving som fortjener en markering. Alle seminarer har ikke hentekonsert, så les programmet.

Konsert!
Det arrangeres en eller to større konserter i året. Typisk julekonsert, som kan være i kirken. Programmet vil variere fra gang til gang, men her er det øvd godt på forhånd! Ta med besteforeldre og venner! Andre interesserte må også gjerne være med! Lodd og servering er på plass. En markering som huskes!