Bidra som frivillig

Har du besteforeldre, tanter, onkler, en god nabo eller andre som kunne tenke seg å være frivillig på Lilleborg Skoles Musikkorps´ arrangement? Kanskje du bor i nærområdet? Eller rett og slett synes korps er gøy. Vi ønsker å lage en base av frivillige som vi kan spørre og sende informasjon til. Vi tenker at dette er en fin anledning for familie og andre til å følge barna i det de gjør i korpset og bidra med meningsfylte oppgaver for unge.

Til loppemarkedet trenger vi hjelp – ingen forkunnskaper kreves! Vi har også noen arrangementer som går i skoletiden der vi kunne trengt hjelp. Det er våre dirigenter og instruktører som organiserer opplegget for musikantene, og foreldrevakter/frivillige vil hjelpe til med enkle oppgaver. Vi har også samspill hver mandag og seminarhelger der det går på omgang å være foreldrevakter. Der hender det vi har frafall som det kunne vært fint å kunne dekke opp fra en base av frivillige. Hvis vi får mange frivillige kan vi basere vaktlistene mer på frivillige.

Kanskje spiller du et instrument og vil hjelpe til på f.eks. 17. mai eller andre opptredener?

Som frivillig blir du registrert i korpset sine lister og vil få informasjon om arrangementer. Korpset vil ta kontakt når de trenger frivillige, og vi avtaler fra gang til gang, det du har anledning til. Ta kontakt!